Sarı Kantaron Yağı – %100 Saf, Doğal, Katkısız ve Soğuk Sıkım

 26,89

Uygunluk: 4997 adet stokta

Stok kodu: SABUNCUEFENDİ-129 Kategoriler: ,
Sarı Kantaron Yağı – %100 Saf, Doğal, Katkısız ve Soğuk Sıkım
  • Ürünün İsmi : Sarı Kantaron Yağı
  • Ürünün Botanik İsmi (INCI) : Hypericum Perforatum Oil
  • Üretim Metodu : Zeytinyağı Maserasyon yöntemiyle üretilmiştir.
  • Ürünün İşlenen Kısmı : Çiçek
  • Fiziksel Yapısı : Doğal Bitkisel Yağ
  • Nihai Ürün : Doğal Sabit Yağ

 

  • İçindekiler : %100 Saf ve Katkısız Sarı Kantaron Yağı

 

  • Ambalaj Şekli : 20 ml.
  • Menşei : Türkiye
  • Marka : Sabuncu Efendi

Önemli Not

  • Sabuncu Efendi ürünleri, doğal hammadelerle ve/veya 100 saf sabit/uçucu yağlar kullanılarak hazırlanır.
  • Sentetik koku, sentetik boya, koruyucu, paraben, SLS, ALS ve benzeri kimyasallar içermez.

Uyarılar

  • Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
  • Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız.
  • Koruyucu ve katkı maddesi içermez.
  • İlaç değildir. Tedavi amaçlı kullanılmaz ve tedavi amaçlı satılamaz.
  • Isı, ışık ve nemden koruyunuz.
  • Çocukların ulaşamayacağı yerde tutunuz
  • Ambalajı yırtılmış ürünleri satın almayınız.
  • Kullanmadan önce çalkalayınız.
  • Şeker, böbrek hastaları ve hamilelerin doktor kontrolünde kullanması önerilir.

Sarı Kantaron Yağı Faydaları, Ne İşe Yarar;

(Sarı Kantaron Yağı Cilde Faydaları, Saça Faydaları)

  • Kantaron yağı ciltteki gözenekleri derinlemesine temizleyerek, cildin daha sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlar.
  • Kantaron yağı, anti bakteriyel, antienflamatuar ve antiseptik özellikleri sayesinde sivilcelerden kurtulmaya yardımcı olur
  • Kantaron yağı ciltteki lekelerin, güneş lekelerinin giderilmesinde önemli rol oynar.
  • Cilt hücrelerini de yenileyen kantaron yağı, cilde pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm kazandırır.
  • Yaraların hızla kapanmasında ve yara izlerinin kaybolup cildin eski haline dönmesinde önemli rol oynar.
  • Saç kırıklarının onarılmasına yardımcı olan Sarı Kantaron yağı, düzenli kullanıldığında kesinlikle etkisini daha iyi gösterir.
  • Hasarlı ve yıpranmış saça kantaron yağı uygulayarak saçları onarabilir ve daha canlı görünmesinde etkili sonuçlar alabilirsiniz.
  • Bu yağ kıl köklerini uyarır ve canlanmalarına yardımcı olur. Yoğun saç dökülmesi sorunu yaşayanların saç dökülmelerini azalttığı ve beslediği kıl kökleri sayesinde dökülen saçların yerine yeni saç çıkardığı gözlemlenmiştir.
  • Daha fazlası için tıklayın

Marka

Sabuncu Efendi

Sabuncu Efendi olarak doğal organik yağlara olan ilgimiz 2007 yılında Bursa’da zeytinlik sahibi olmamız ile başladı. Zeytinlikten, ihtiyacımız fazlasında ürettiğimiz organik zeytinyağlarının en doğru şekilde değerlendirilmesiyle ilgili araştırmalara 2008 yılında başladık. İlk sabunlarımızı kendimiz için 2008 yılında ürettik.

                İlerleyen zamanlarda hazırladığımız doğal sabunlara ihtiyaçlarımız doğrultusunda zeytinyağı dışındaki yağları da eklemeye başladık. Kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda olan doğal sabun üretimimiz 2013 yılına kadar devam etti.

                2013 yılında doğal sabun üretimi maksadıyla AR-GE yapılması kararı alındı. Bu doğrultuda 2013-2018 yılları arasında sabun yapımında kullanılabilecek dünya genelindeki 300den fazla sabit ve esansiyel yağ incelendi. Aynı periyotta 1000den fazla doğal sabun formülü geliştirildi ve denendi.

                Yapılan araştırmalar sonucunda her yağın her vücut tipi için uygun olmadığını anladık ve formüllerimizi bu doğrultuda güncelledik. Yaptığımız her doğal sabunda o vücut tipi için uygun olan yağlar kullanılmıştır.  Bu doğrultuda tüm yağların faydalarından istifade etmek için saç ve cilt tiplerine uygun olarak doğal sabun çeşitleri üretmeye karar verdik.

                2018 yılında “Sabuncu Efendi” olarak butik doğal sabun üretimine başladık. Üretimimiz tamamı el ile üretilmektedir. Üretim tekniği olarak soğuk proses yöntemi kullanılmaktadır.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Sarı Kantaron Yağı – %100 Saf, Doğal, Katkısız ve Soğuk Sıkım” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.